Termen & Condities

Productgarantie
Bij de meeste Janome naai-, borduur- en lockmachines wordt op arbeid en onderdelen 2 jaar garantie gegeven. Voor een volledige uitleg, raadpleeg de garantiekaart die standaard bij ieder product wordt geleverd. Deze 2-jarige garantie kan worden uitgebreid naar 5 jaar. De verlengde garantie is alleen van toepassing op mechanische onderdelen. Om voor deze verlengde garantie in aanmerking te kunnen komen dient u de garantiekaart volledig ingevuld naar ons te retourneren of het garantieformulier online in te vullen. De garantie geldt alleen voor producten die in Nederland of België zijn aangekocht. De garantiebepalingen komen te vervallen wanneer een machine wordt gerepareerd door een niet erkende Janome dealer.
Garantiereparaties worden alleen uitgevoerd door de Janome dealer waar het product is gekocht.

Op alle overige producten zoals accessoires wordt geen 2 jaar garantie gegeven.

Productdetails
Janome behoudt zich het recht om zonder aankondiging wijzigingen aan te brengen in: productuiterlijk, productspecificaties, bijgeleverde accessoires, prijzen, etc. Janome is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie en weergave van producten op deze site.

Privacy persoonsgegevens
Janome zal uw persoonlijke gegevens die u ons verstrekt door het bezoeken van onze site, het invullen of opsturen van de garantiekaart of op welke manier dan ook verkregen zonder uw toestemming nooit aan een andere partij verstrekken dan wel verkopen.

Auteursrecht en handelsmerkbescherming
Deze Internetsite wordt u door Janome Europe B.V. aangeboden. Onze website is auteursrechtelijk beschermd met betrekking tot de inhoud en opbouw. Ieder gebruik en/of elke imitatie van onze presentatie op Internet, ook samenvattingen, kopieën, vertalingen, de invoer en/of het verwerken van en/of naar andere media bijvoorbeeld op uw persoonlijke website en/of op een databank zijn niet toegestaan.