Productoverzicht
CoverPro 1000CPX

Rijgen – stikken – zomen – versieren . . .
Gewoon onmisbaar de CoverPro 1000CPX

De Janome CoverPro heeft de juiste eigenschappen en kracht om de vele soorten naaiprojecten perfect met een professionele look af te werken.
Professionals in de kledingindustrie werken de kleding nooit af op een “gewone” naaimachine. Als zij in een project een zoom maken, doen zij dat met een coversteek.
U kunt nu met de Janome CoverPro 1000CPX dezelfde professionele resultaten behalen.
Het geeft u de perfectie van een industriemachine maar met de eenvoudige bediening van een huishoudnaaimachine.

Nog nooit was een Coversteek machine zo eenvoudig te bedienen.
Het kleureninrijgsysteem  geeft de volgorde aan.
De ondergrijper kan zelfs zonder pincet worden ingeregen door het ‘click-to-go” systeem.
Met de CoverPro 1000CPX is ombouwen zoals bij een normale lockmachine niet meer nodig.

Geweldig voor sportkleding. Fitness-, dans-, skate-, aerobic-, gym- en zwemkleding zijn ideale projecten om te maken met uw 1000CPX.
Zelfs het toevoegen van elastiek aan uw project is kinderspel. Voor decoratieve effecten kunt u ook naaigaren of de verschillende siergarens gebruiken.

Doe nog meer met uw 1000CPX en gebruik voor de diverse technieken een van de vele extra optionele accessoires.
Overtuig uzelf en probeer hem uit bij de dealer.

SPECIFICATIES:

CoverPro 1000CPX
1600 P-DBX

De snelste huishoudmachine op de markt!

Voor alles waar een huishoudmachine te klein voor is en een industriemachine te groot, is de 1600 P-DBX de perfecte naaimachine. De Janome 1600 P-DBX is een huishoudnaaimachine met de naaisnelheid van een industriemachine.

De zeer hoge stiksteek- en naaiprecisie van uitzonderlijke kwaliteit bereikt u alleen met een rechtstikmachine van Janome. Door de extra grote vrije ruimte rechts van de naald is de machine geschikt voor de grotere projecten zoals b.v. gordijnen. Ook voor het maken van quilts of het doorstikken ervan is de 1600 P-DBX een uitstekende keuze. Alle eigenschappen gecombineerd met de kniehevel, voor totale vrijhand bij het naaien, maakt dat de 1600 P-DBX uniek is in zijn soort.

SPECIFICATIES:

1600 P-DBX
FM 725

Regel één . . . met de FM 725 punchmanchine van Janome zijn er géén regels!

Met de FM 725 punchmachine kunt u vele soorten van textielverwerkingen en technieken toepassen. Gooi geen restjes stof, wol of ander decoratiemateriaal meer weg als u met de FM 725 aan de slag gaat.
Versier uw zelfgemaakte of gekochte kleding, maak de mooiste vrije quiltvormen, cadeautjes of woondecoraties voor in en om het huis.
Gebruik de FM 725 punchmachine naast uw naai- en/of borduurmachine voor nóg meer creatieve vrijheid.

SPECIFICATIES:

FM 725 (punchmachine)
Sew Mini DL

De Sew Mini, de kleine stille kracht.

De Sew Mini staat bekend als de “Mini Meidenmachine”, het is echter geen speelgoed maar een leuke naaimachine voor jonge meiden.

De Sew Mini is een kleine naaimachine bedoeld voor het naaien van bijvoorbeeld kussens of andere versieringen voor op je eigen slaapkamer en/of poppenkleertjes.

De Sew Mini heeft verschillende steken, een speciaal naaivoetje voor bescherming van de vingers tijdens het naaien, een roterend spoeltje en een accessoirebakje voor het opbergen van de extra spoeltjes.

 

 

Sew Mini DL